Oferim montaj profesional pentru mochete , covor PVC si alte tipuri de pardoseli 

Mocheta dale sau rola

Mocheta dale sau rola folosita in birouri ofera avantajul izolarii fonice de exceptie , imbunatateste caracteristicile termice si acustice ale spatiului in care este montata .

FB_IMG_1612173113792

Covor PVC

Covor pvc rola sau dale ,oferim servicii de debitare , croire si lipire.Imbinarea se face prin cordon de sudura termica .

Pardoseala flotanta
Pardoseala flotanta (pardoseala tehnica sau pardoseala ridicata) ofera un etaj structural ridicat deasupra unui substrat solid (de multe ori o placa de beton) scopul fiind acela de a creea un spatiu ascuns pentru trecerea de cabluri, tevi, tubulaturi.


LVT - Luxury Vinyl Tiles

LVT-ul (Luxury Vinyl Tiles) este o alternativa excelenta la pardoselile clasice. Este un produs realizat astfel incat sa reflecte texturile si decorurile unice regasite in natura. Aspectul natural al lemnului si al pietrei sunt recreate prin atentia deosebita acordata detaliilor.

index

Marmoleum

Linoleumul Marmoleum este o pardoseala naturala realizata din 97% materii prime naturale, dintre care 70% au regenerare rapida, iar 43% este continut reciclat. Principalele materii prime utilizate in productia acestui material sunt: ulei de in , faina din lemn provenit din deseuri de productie din plantatii forestiere controlate si iuta.

Tapet PVC

Tapetul PVC (vinil) este un material care oferă multe avantaje având o performanță superioară multor altor soluții dedicate perețiilor băii, cabinetelor medicale, salilor de operatie si holurilor de trecere.

Parchet laminat

Parchetul laminat este o opțiune care poate oferi oricărei încăperi un aer cald și primitor. Realizat în proporție de 84% din lemn, modelele de  parchet laminat  sunt o  alegere potrivită, atât pentru locuințe, cât și pentru zonele comerciale, deoarece îmbină într-un mod excelent aspectul original cu funcționalitatea ridicată, datorată materialelor de cea mai bună. calitate din care acesta este realizat. Suprafața protectoare, din melamină, oferă o durabilitate superioară și permite o  întreținere facilă

Parchet triplustratificat

Diferența principală dintre  parchetul  triplustratificat și parchetul clasic (masiv) este structura. Parchetul triplustratificat este construit din  3 straturi de lemn suprapuse , cu fibra orientata la un unghi de 90 de grade. Stratul superior al parchetului este confecționat din lemn nobil, iar stratul median și cel de închidere sunt, de asemenea, realiza 100% din lemn. Bradul, pinul sau molidul sunt folosite pentru construcția stratului median, în timp ce aceleași tipuri de lemn sunt folosite pentru stratul de închidere.

Pardoseala Flotanta pentru exterior

Pardoselile flotante folosite in mediul exterior ofera o serie avantaje: evacuarea rapida a apei pluviale, posibilitati de montaj la diferite cote, asigurand o planeitate perfecta, indiferent de gradul de denivelare al substratului. Foarte recomandat pentru terase circulabile, terase temporare, zona perimetrala piscinelor, atat pentru uz privat, cat si pentru zone publice.

Pardoseala terenuri sportive

Pentru un teren practic și estetic în același timp, este mai bine să optați pentru pardoseala din gazon sintetic. Spre deosebire de asfalt, acesta din urmă limitează rănile în caz de cădere, deoarece nu este abraziv. Evită blocarea suportului și reduce riscul de entorse.Terenul sintetic și amortizant, protejează articulațiile jucătorilor. În plus, oferă utilizatorilor impresia că se joacă ca profesioniști adevărați pe un teren de înaltă calitate.